Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

PR-Evolution - Élet-színek


Budapest Táncszínház - DEPO

2023. június 1. 19:00

A 20 éves PR-Evolution Dance Company előadása Ünnepi évadunk legújabb bemutatóján egy hármas esttel lepjük meg közönségünket. Újabb ízletes csemegét kínálunk: láthatják Zachár Lóránd koreográfiáját és Nemes Zsófia alkotását, de az idei igazi unikum Walter Matteini munkája.

Töredék
Mai világunk egy töredékét ragadjuk meg az egészből, mint egy szeletét a nagy tortának, de a rész, magában hordja az egész jellegzetességeit. Megjelenik az egyén és a csoport törékeny viszonya, a kapcsolatok átláthatatlan szövevénye, amiből érzelmeink táplálkoznak. A rejtett konfliktusok és feszültségek körénk rajzolják a teret, és a lét színeit.
Táncművészek: Novák Laura, Rudisch Boglárka, Saioa Poblador, Gyugos Dominik, Szabó Áron
Jelmez: Nemes Nóra
Koreográfus: Nemes Zsófia

Kakukk!
„Az ember először gondolkodik, és aztán cselekszik? De mi van akkor, ha nem gondolja át előre, hogy mit miért csinál? Kísérletezik a saját tetteivel és sorsával. Vannak persze erkölcsi és társadalmi normák, amiket jobb esetben nem lép át, de alkotása a pillanat adta lehetőségek szüleménye, egy adott individuum elméjének és a pillanat lenyomatának friss és egyedi termékei.
Táncművészek: Maciuszewicz Sophia, Maya Tatebayashi, Novák Laura, Rudisch Boglárka, Saioa Poblador, Szabó Áron
Jelmez: Nemes Nóra
Koreográfus: Zachár Lóránd

Il libro dei ricordi
Emlékeinkben mennyi mennyi elfelejtett kép, történet él, ami megtörtént, vagy meg sem történt, mégis élőn meghatározza napjainkat. Emlékeink a ma által vezéreltek. Mi történik, ha megtaláljuk ezt a könyvet, amit senki sem írt le, de mégis mi írtunk a fantáziánkkal és rólunk szól.
Táncművészek: Rudisch Boglárka, Saioa Poblador, Gyugos Dominik, Szabó Áron
Jelmez: Nemes Nóra
Koreográfus: Walter Matteini